Pressemelding

Pressemelding

Dreyer Kvalheim AS blir en del av Ervik Havfiske konsernet.

Dreyer Kvalheim har vært i drift i snart fire år og har etablert seg som en markedsføringspartner med kunder over store deler av Norge, og med et antall kunder i utlandet. Det siste året har vi levert det meste av markedsførings-tjenester til Ervik Havfiske konsernet, og nå utvider vi satsingen.

Jeg er veldig ydmyk og utrolig glad for at Ervik Havfiske så tydelig viser at de har troen på oss, og at de er fornøyd med arbeidet vi har gjort hittil. Dette er i aller høyeste grad et kvalitetsstempel som Thomas og jeg er veldig stolte av”.

Sebastian Kvalheim, daglig leder i Dreyer Kvalheim

Vi understreker at denne satsingen ikke er ensbetydende for at vi bare skal jobbe med konsernets interne oppgaver, men at vi nå er rustet for å ta på oss større og flere oppgaver enn tidligere.

Som en sentral del av dette banebrytende partnerskapet vil Dreyer Kvalheim bistå i markedsføringen av Ervik Havfiske-konsernet, fra strategisk merkevarebygging til digital markedsføring. Dette for å sikre en enhetlig og sterk tilstedeværelse i markedet. Vi vil også engasjere oss i konsernets interne oppgaver, og sørge for at konsernet følger den digitale utviklingen.

Med den retningen som selskapet vårt har hatt de siste årene så ser vi viktigheten av å styrke vår markedsføring og historiefortelling om bærekraftige tjenester, produkter og opplevelser. Gjennom samarbeidet med Dreyer Kvalheim de siste årene, så ser vi at det passer inn i Ervik Havfiske sitt «økosystem». Vi er glad for å inngå dette partnerskapet og ønsker Dreyer Kvalheim velkommen til konsernet

Robert Ervik, administrerende direktør i Ervik Havfiske